скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
31
248
вівторки :
39
312
середи :
40
320
четверги :
39
312
п'ятниці :
35
280
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час (h):
1472
заробітна плата ($):
29440
0
0
0
0
0
39
39
9
1
0
1
4
0
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкових днів у цьому періоді:

Jueves Santo : 
Viernes Santo : 
Domingo de Pascua : 
Primero de Mayo : 
Ascensión : 
Corpus Christi : 
Sagrado Corazón : 
San Pedro y San Pablo : 
Día de la Independencia : 
Batalla de Boyaca : 
La Asunción : 
Día de la Raza : 
Día de Todos los Santos : 
Independencia Cartagena : 
Inmacu. Concepción : 
Navidad : 
..в Colombia
сьогодні, понеділок, 30 березень, 2020

робочий день : так
тиждень : 14 / 52
день року : 90 / 366
робочий день року : 61 / 244
приурочувати (UTC -05) : 19:02
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
13:02

UTC
-09
Alaska
15:02

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
16:02

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
17:02

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
18:02

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
19:02

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
19:02

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
20:02

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
22:02

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
00:02 (+1)

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
01:02 (+1)

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
02:02 (+1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
02:02 (+1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
04:47 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
06:02 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
07:02 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
08:02 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
10:02 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
12:02 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
бер.

30
19:02
UTC -05
Калькулятор
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Argentina
Working days world map
USA
Brasil
México
Colombia
Venezuela
Canada
España
France
United Kingdom
India
China
South Korea
Japan
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
Suisse
Australia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel