скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
39
312h
вівторки :
52
416h
середи :
52
416h
четверги :
50
400h
п'ятниці :
50
400h
суботи :
0
0h
неділі :
0
0h
робочий час :
1944h
заробітна плата ($):
38880
0
0
0
0
0
52
53
13
0
0
2
2
0
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

The holidays optimizer:
Maximize the length of your vacations

Поточні настройки

робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 2023 :

Año Nuevo : 
Día de los Reyes Magos : 
Día de San José : 
Jueves Santo : 
Viernes Santo : 
Domingo de Pascua : 
Primero de Mayo : 
Ascensión : 
Corpus Christi : 
Sagrado Corazón : 
San Pedro y San Pablo : 
Día de la Independencia : 
Batalla de Boyaca : 
La Asunción : 
Día de la Raza : 
Día de Todos los Santos : 
Independencia Cartagena : 
Inmacu. Concepción : 
Navidad : 
..в Colombia
сьогодні, неділя, 8 грудень, 2019

робочий день : ні (Día de la Inmaculada Concepción)
тиждень : 49 / 52
день року : 342 / 365
робочий день року : 230 / 246
приурочувати (UTC -05) : 07:30
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
02:30

UTC
-09
Alaska
03:30

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
04:30

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
05:30

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
06:30

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
07:30

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
08:30

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
09:30

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
11:30

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
12:30

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
13:30

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
14:30

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
15:30

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
18:15

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
19:30

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
20:30

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
21:30

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
23:30

UTC
+12
Auckland, Wellington
01:30 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
груд.

08
07:30
UTC -05
Калькулятор
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Argentina
Working days world map
USA
Brasil
México
Colombia
Venezuela
Canada
España
France
United Kingdom
India
China
South Korea
Japan
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
Suisse
Australia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис *
×






API
контакти
Excel