скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
42
336
вівторки :
53
424
середи :
49
392
четверги :
51
408
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
1968
заробітна плата ($):
39360
0
0
0
0
0
52
52
11
0
3
1
1
1
2
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
standard

Святкові дні в році 1996 :

Año Nuevo : 
Día de San José : 
Jueves Santo : 
Viernes Santo : 
Domingo de Pascua : 
Primero de Mayo : 
Ascensión : 
Corpus Christi : 
Sagrado Corazón : 
San Pedro y San Pablo : 
Día de la Independencia : 
Batalla de Boyaca : 
La Asunción : 
Día de la Raza : 
Día de Todos los Santos : 
Independencia Cartagena : 
Independencia Cartagena : 
Inmacu. Concepción : 
Navidad : 
..в Colombia
сьогодні, понеділок, 16 липень, 2018

робочий день : так
тиждень : 29 / 52
день року : 197 / 365
робочий день року : 131 / 244
приурочувати (UTC -05) : 21:48
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
15:48

UTC
-09
Alaska
17:48

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
18:48

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
19:48

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
20:48

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
21:48

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
21:48

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
22:48

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
00:48 (+1)

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
02:48 (+1)

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
03:48 (+1)

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
04:48 (+1)

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
04:48 (+1)

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
07:33 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
08:48 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
09:48 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
10:48 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
11:48 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
13:48 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
черв.

16
21:48
UTC -05
Калькулятор
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Argentina
Working days world map
USA
Brasil
México
Colombia
Venezuela
Canada
España
France
United Kingdom
India
China
South Korea
Japan
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
Suisse
Australia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






контакти
Excel