скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
40
320
вівторки :
52
416
середи :
52
416
четверги :
50
400
п'ятниці :
50
400
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
1952
заробітна плата ($):
39040
0
0
0
0
0
53
53
12
0
0
2
2
1
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
standard

Святкові дні в році 2000 :

Año Nuevo : 
Día de los Reyes Magos : 
Día de San José : 
Jueves Santo : 
Viernes Santo : 
Domingo de Pascua : 
Primero de Mayo : 
Ascensión : 
Corpus Christi : 
Sagrado Corazón : 
Día de la Independencia : 
Batalla de Boyaca : 
La Asunción : 
Día de la Raza : 
Día de Todos los Santos : 
Independencia Cartagena : 
Inmacu. Concepción : 
Navidad : 
..в Colombia
сьогодні, вівторок, 16 жовтень, 2018

робочий день : так
тиждень : 42 / 52
день року : 289 / 365
робочий день року : 193 / 244
приурочувати (UTC -05) : 15:04
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
09:04

UTC
-09
Alaska
11:04

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
12:04

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
13:04

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
14:04

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
15:04

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
15:04

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
16:04

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
18:04

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
20:04

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
21:04

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
22:04

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
22:04

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
00:49 (+1)

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
02:04 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
03:04 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
04:04 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
06:04 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
08:04 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
жовт.

16
15:04
UTC -05
Калькулятор
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Argentina
Working days world map
USA
Brasil
México
Colombia
Venezuela
Canada
España
France
United Kingdom
India
China
South Korea
Japan
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
Suisse
Australia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






API
контакти
Excel