скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
41
328
вівторки :
51
408
середи :
52
416
четверги :
51
408
п'ятниці :
48
384
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
1944
заробітна плата ($):
38880
0
0
0
0
0
52
52
11
1
0
2
4
0
1
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
робочий час
заробітна плата

Святкові дні в році 1998 :

Año Nuevo : 
Día de los Reyes Magos : 
Día de San José : 
Jueves Santo : 
Viernes Santo : 
Domingo de Pascua : 
Primero de Mayo : 
Ascensión : 
Corpus Christi : 
Sagrado Corazón : 
San Pedro y San Pablo : 
Día de la Independencia : 
Batalla de Boyaca : 
La Asunción : 
Día de la Raza : 
Día de Todos los Santos : 
Independencia Cartagena : 
Inmacu. Concepción : 
Navidad : 
..в Colombia
сьогодні, вівторок, 18 грудень, 2018

робочий день : так
тиждень : 51 / 52
день року : 352 / 365
робочий день року : 236 / 244
приурочувати (UTC -05) : 12:35
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
07:35

UTC
-09
Alaska
08:35

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
09:35

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
10:35

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
11:35

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
12:35

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
13:35

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
14:35

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
16:35

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
17:35

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
18:35

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
19:35

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
20:35

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
23:20

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
00:35 (+1)

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
01:35 (+1)

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
02:35 (+1)

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
04:35 (+1)

UTC
+12
Auckland, Wellington
06:35 (+1)

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
груд.

18
12:35
UTC -05
Калькулятор
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Argentina
Working days world map
USA
Brasil
México
Colombia
Venezuela
Canada
España
France
United Kingdom
India
China
South Korea
Japan
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
Suisse
Australia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






API
контакти
Excel