скільки робочих та святкових днів

з  
по

понеділки :
42
336
вівторки :
52
416
середи :
51
408
четверги :
50
400
п'ятниці :
51
408
суботи :
0
0
неділі :
0
0
робочий час :
1968
заробітна плата ($):
39360
0
0
0
0
0
53
52
10
0
1
2
2
0
4
Do not take account of public holidays falling on a weekend.
0
0
0
0
0
0
0

Поточні настройки:
standard

Святкові дні в році 2016 :

Año Nuevo : 
Día de los Reyes Magos : 
Jueves Santo : 
Viernes Santo : 
Domingo de Pascua : 
Día de San José : 
Primero de Mayo : 
Ascensión : 
Corpus Christi : 
Sagrado Corazón : 
San Pedro y San Pablo : 
Día de la Independencia : 
Batalla de Boyaca : 
La Asunción : 
Día de la Raza : 
Día de Todos los Santos : 
Independencia Cartagena : 
Inmacu. Concepción : 
Navidad : 
..в Colombia
сьогодні, неділя, 24 червень, 2018

робочий день : ні (вихідний день)
тиждень : 25 / 52
день року : 175 / 365
робочий день року : 116 / 244
приурочувати (UTC -05) : 05:14
приурочувати :
UTC
-10
Hawaii
23:14 (-1)

UTC
-09
Alaska
01:14

UTC
-08
Pacific Time (US and Canada)
02:14

UTC
-07
Arizona, Mountain Time (US and Canada)
03:14

UTC
-06
Central Time (US and Canada), Mexico City
04:14

UTC
-05
Eastern Time (US and Canada), Bogota, Lima
05:14

UTC
-04
Atlantic Time (Canada), Caracas, Santiago
05:14

UTC
-03
Brasilia, Rio de Janeiro, Buenos Aires
06:14

UTC
-01
Azores, Cabo Verde Is.
08:14

UTC
+00
Dublin, Edinburgh, Lisbon, London
10:14

UTC
+01
Berlin, Brussels, Copenhagen, Madrid, Paris
11:14

UTC
+02
Athens, Helsinki, Jerusalem, Istanbul, Kiev
12:14

UTC
+03
Moscow, St. Petersburg, Volgograd
12:14

UTC
+05
Mumbai, New Delhi
14:59

UTC
+07
Bangkok, Hanoi, Jakarta
16:14

UTC
+08
Beijing, Kuala Lumpur, Singapore
17:14

UTC
+09
Seoul, Osaka, Tokyo
18:14

UTC
+10
Canberra, Melbourne, Sydney, Vladivostok
19:14

UTC
+12
Auckland, Wellington
21:14

Країна :
Попередньо встановлені конфігурації для вашого регіону:
Regions comparison

робочі дні

UK | EN 
лип.

24
05:14
UTC -05
Калькулятор
South Africa
New Zealand
Russia
Ukraine
Israel
Sweden
Denmark
Norway
Finland
Turkey
Portugal
Netherlands
Belgique
Monaco
Greece
Luxembourg
Argentina
Working days world map
USA
Brasil
México
Colombia
Venezuela
Canada
España
France
United Kingdom
India
China
South Korea
Japan
Deutschland
Poland
Österreich
Italia
Suisse
Australia
...
з по
дні:
робочі дні:
вихідні
особисті дати:
свята
×
з: Ранок Вечір
по: Ранок Вечір
робочі дні
Опис
×






контакти
Excel